Deutsche Bank Search

Internationaal zakendoen

Hoe is uw bedrijf georganiseerd? Hoe lopen uw financiële stromen? En wat kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie  van uw processen? Door het beheersen en optimaliseren van geldposities, geldstromen en risico’s weet u precies wat u heeft en waar u iets tekortkomt. Deutsche Bank biedt zeer uitgebreide financieringsoplossingen in binnen- en buitenland en kan u helpen om uw liquide middelen optimaal te laten renderen. Bovendien bieden onze geavanceerde digitale platforms en systemen een compleet en actueel overzicht van alle facetten van uw business, overal ter wereld en op elk uur van de dag. Dat zijn onze Tools.

Wilt u meer weten over Tools voor internationaal ondernemen? Bekijk hier de contactgegevens van de kantoren in Nederland. Download hier de brochure 'Tools voor internationaal ondernemen' als PDF.

Uw middelen wereldwijd maximaliseren?

Het maximaliseren van middelen begint met inzicht en overzicht. Pas als u precies weet hoe uw geldstromen lopen, kunt u bepalen op welke manier u de middelen die u ter beschikking heeft het best kunt laten renderen. Zeker als uw business en daarmee ook uw kapitaal is verspreid over verschillende landen en continenten.

Lees meer

De opbrengsten van im- en export- transacties veiligstellen?

Handelen met het buitenland brengt risico’s met zich mee waar u niet voortdurend zicht op heeft. Neem de betalingsrisico’s die gepaard gaan met het doen van betalingen op buitenlandse aankopen. Daarmee zijn goederen betaald zonder dat de importeur grip heeft op daadwerkelijke levering.

Lees meer

Negatieve wisselkoersen afschermen?

Als ondernemer streeft u naar zekerheid en continuïteit in uw bedrijfsvoering, maar tegelijkertijd zijn er factoren die u niet kunt beïnvloeden, zoals wisselkoersen. Een negatieve wisselkoerswijziging heeft direct invloed op uw winstmarge. Als u vandaag voor een ton aan dollars goederen koopt, kunnen ze over een maand zomaar een kwart minder waard zijn.

Lees meer

Uw krediet beschermen tegen stijgende rente?

Rente is een van de onzekere factoren in uw financiële planning. Zeker de laatste jaren zien we grote rentestijgingen en -dalingen. Het vastzetten van uw kortetermijnrente is een van de manieren om zekerheid in te bouwen in uw bedrijfsvoering.

Lees meer

Uw internationale financierings- behoefte optimaal structureren?

Als u de mogelijkheden van (nieuwe) exportmarkten optimaal wilt benutten en de financiële risico’s tot een minimum wilt beperken, moet u een stevige financiële basis hebben en specifieke kennis over buitenlandse debiteuren en handelsgewoonten.

Lees meer

Liquiditeit laten renderen?

Het beheer van uw liquiditeiten maakt deel uit van de optimalisering van uw volledige financiële bedrijfsvoering. Het is een gemiste kans om liquiditeiten die u voor korte of langere termijn beschikbaar heeft, niet maximaal te laten renderen voor uw bedrijf.

Lees meer

Valuta- en geldmarkttransacties snel en veilig afwikkelen?

Inzicht en controle. Twee kwaliteiten die u in staat stellen om uw bedrijfsvoering te allen tijde aan te sturen en bij te sturen. Autobahn® Treasury, het onlineplatform van Deutsche Bank, voegt daar nog een kwaliteit aan toe: direct uw valuta- en geldmarkttransacties efficiënt en elektronisch afwikkelen.

Lees meer

Internationale cross-currency- betalingen soepel en efficient laten verlopen?

Als u internationaal zakendoet, heeft u behoefte aan overzichtelijke hulpmiddelen waarmee u uw organisatie in het buitenland kunt aansturen en waarmee u flexibel uw transacties kunt uitvoeren.

Lees meer

Footer Navigation:
Last Update: 27.8.2019
Copyright © 2020 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main