Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Rapporten

 

Optimizing liquidity management - Increasing transparency and efficiency to make company cash work harder

Deutsche Bank - Global Transaction Banking White Paper
Mei 2012

Deze GTB White Paper beschrijft de moderne uitdagingen voor een treasurer; er moet meer gedaan worden met minder. Lisa Rossi, Global Head of Liquidity Management Deutsche Bank, bespreekt hoe geïntegreerde en innovatieve cash- en liquiditeitsmanagement oplossingen tegemoet kunnen komen aan de veranderende behoeftes van treasurers.

Optimizing liquidity management

 

SEPA: the countdown begins - Overcoming the challenge of compliance with the support of a capable and knowledgeable banking partner

Deutsche Bank - Global Transaction Banking White Paper
Juli 2012

In deze GTB White Paper beargumenteert Karsten Becker, Senior Product Manager for Corporate Payables & Receivables Deutsche Bank, dat corporates proactief om moeten gaan moet de invoering van SEPA. Het rapport schetst verschillende ontwikkelingen rondom de SEPA-migratie en bespreekt voor- en nadelen en mogelijke knelpunten.

SEPA: the countdown begins

 

SEPA: Impact on structure of payments markets

DB Research - Banking & Technology Snapshot
Mei 2013

Dit rapport besteedt aandacht aan de ontwikkeling van een crossborder infrastructuur voor het betalingsverkeer in de retailsector in Europa in de aanloop naar SEPA. De beknopte studie concludeert dat SEPA nog lang niet is gerealiseerd en dat bestaande 'loopholes' gebruikt kunnen worden om de integratie van nationale betaalmarkten te vertragen, zelfs na de volledige overgang op SEPA.

SEPA: Impact on structure of payment markets

 

Global Payments 2013 - Getting business models and execution right

The Boston Consulting Group
September 2013

Dit rapport van BCG is dit jaar tot stand gekomen in samenwerking met SWIFT en geeft een wereldwijd overzicht van de payments industrie. Er is speciale aandacht voor drie thema's: succesfactoren in wholesale transaction banking, impact van digitale technologie op afnemers en aanbieders van betaaldiensten en de global card business.

Global Payments 2013 - Getting business models and execution right

 

World Payments Report 2013

Capgemini en Royal Bank of Scotland (RBS)
2013

Deze editie van de Worlds Payment Report biedt een uitgebreid overzicht van de global non-cash payments markt. Het rapport besteed ondermeer aandacht aan de impact van regelgeving en industrie-specifieke initiatieven, waaronder de overgang op SEPA.

World Payments Report 2013

Footer Navigation:
Last Update: 29.11.2016
Copyright © 2020 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main