Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

9Tools

9Tools voor internationaal ondernemen*

Hoe is uw bedrijf georganiseerd? Hoe lopen uw financiële stromen? En wat kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie van uw processen? Door het beheersen en optimaliseren van geldposities, geldstromen en risico’s weet u precies wat u heeft en waar u iets tekortkomt. Deutsche Bank biedt zeer uitgebreide financieringsoplossingen in binnen- en buitenland en kan u helpen om uw liquide middelen optimaal te laten renderen. Bovendien bieden onze geavanceerde digitale platforms en systemen een compleet en actueel overzicht van alle facetten van uw business, overal ter wereld en op elk uur van de dag. Dat zijn onze Tools.

De oplossing voor een complex probleem is nooit één instrument, maar een combinatie van verschillende instrumenten en de juiste expertise om die combinatie te maken. Als u met internationaal georiënteerde experts van Deutsche Bank uw financiële organisatie doorspreekt, krijgt u nieuwe inzichten in uw geldstromen, in mogelijke efficiencyvoordelen en in eventuele risico’s. Hoe u met hen in contact komt? Heel eenvoudig, via uw persoonlijke contactpersoon bij Deutsche Bank in Nederland.

In deze brochure staan 9Tools die de experts van Deutsche Bank voor u kunnen inzetten om uw (internationale) business nog beter te laten renderen. Het uitgangspunt is daarbij altijd de optimalisering van uw volledige transactieketen.

9Tools voor internationaal ondernemen

 

 

* U bent naar deze pagina geleid omdat uw device geen flash ondersteunt. U kunt de 9Tools dus helaas niet bekijken als digitale flash applicatie. Daarom stellen we op deze pagina de brochure beschikbaar als PDF. Als u meer wilt weten over 9Tools kunt u contact opnemen met Deutsche Bank. Zie hiervoor de pagina 'Contact'.
Footer Navigation:
Last Update: 15.3.2013
Copyright © 2018 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main