Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Nieuws

19 oktober 2012

Crossing Continents: nieuwe markten, nieuwe kansen

Ondernemen betekent continu inspelen op nieuwe omstandigheden, zoeken naar kansen en mogelijkheden en anticiperen op risico’s en complexiteit. Steeds vaker ook over de grenzen. Dat vergt moed en visie.
 
Deutsche Bank belicht graag inspirerend ondernemerschap en organiseert daarom samen met het Financieele Dagblad (FD) en BNR Nieuwsradio in 2012 en 2013 een serie van zes events rondom internationaal zakendoen onder de noemer ‘Crossing Continents’.

Crossing Continents is een crossmediaal platform dat bestaat uit (onder meer) bijeenkomsten, radiozendtijd en een speciale uitgave van FD Outlook. Via dit platform worden de kansen van Nederlandse bedrijven en ondernemers in het buitenland verkend. Centraal in de evenementen staan inspirerende verhalen van ondernemers, de kennis van experts en ondernemingskansen.

De events worden elke keer georganiseerd rondom een specifiek geografisch gebied en zijn gerelateerd aan de kansen en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers.Tegelijkertijd worden de topsectoren meegenomen die door de Nederlandse overheid zijn gedefinieerd.

Het eerste event op 13 november concentreert zich op het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA). Minder voor de hand liggend als de BRIC landen maar zeer kansrijk.  

 

 

 

 back

Footer Navigation:
Last Update: 18.12.2014
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main