Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Nieuws

15 oktober 2014

Deutsche Bank behaalt drie top 3 posities in Incompany 100

Deutsche Bank in Nederland heeft in de Incompany Customer Satisfaction report 2014 (de ‘Incompany 100’) in drie categorieën een top 3 positie behaald. In de categorie corporate finance ontving Deutsche Bank de hoogste onderscheiding.

In de categorieën business finance en private banking behaalde Deutsche Bank respectievelijk een 2e en 3e positie. In het magazine dat rondom het research report is uitgegeven noemt Incompany het uitzonderlijk dat een bank drie top 3 posities weet te veroveren.

Elders in het magazine geven vijf senior managers van Deutsche Bank in het artikel ‘Alles is nu uitgekristalliseerd en duidelijk’ hun visie op de toegevoegde waarde van Deutsche Bank voor de Nederlandse zakelijke markt.

De Incompany 100 is een groot onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid van klanten dat wordt gedaan onder zakelijke dienstverleners in negen bedrijfssectoren. Dit is de elfde editie van dit onderzoek waarin onderzoeksbureau Motivaction zakelijke beslissers vraagt naar hun tevredenheid over adviesbedrijven in verzekeringen, management en organisatie, IT, accountancy en belastingadvies, human resources, advocatuur en notariaat, business finance, private banking en corporate finance.

De respondenten zijn zakelijke beslissers uit de Mid Cap en Large Cap die de afgelopen twee jaar verantwoordelijk waren voor de relaties met externe adviseurs in de hiervoor genoemde categorieën. Op basis van een shortlist van 250 adviesbedrijven beoordelen zij elk bedrijf met rapportcijfers op zestien elementen. Deze elementen vormen samen vier categorieën: ‘knowhow’, ‘prijs’, ‘service’ en ‘resultaat’.

Meer informatie


 back

Footer Navigation:
Last Update: 18.12.2014
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main