Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Realities

Het magazine Realities werd van mei 2011 tot en met juli 2013 elk kwartaal naar alle klanten van Deutsche Bank in Nederland verstuurd. Realities presenteerde nieuws, achtergronden over de bank en een portrettenserie van inspirerende mensen.

Blader online door onze magazines

Zodra u het magazine hebt geopend, kunt u met de muis de bladzijden omslaan door onder in de hoek van de pagina te klikken en te slepen zoals u normaliter een bladzijde omslaat.
Via het menu bovenin en aan de linkerkant kunt u instellingen wijzigen, zoals overschakelen op volledig scherm, markeren van tekst en het bekijken van de inhoudsopgave.

Laatste editie relatiemagazine 'Realities'

In deze laatste editie van Realities een uitgebreid artikel over de toekomst van het bankenlandschap in Nederland. Elders in het magazine kijkt Kees Hoving, CEO Deutsche Bank Nederland N.V., terug op recente ontwikkelingen. In deze Realities ook aandacht voor familiebedrijven die redelijk ongeschonden door de crisis zijn gekomen.

Download PDF (2,5 MB).

 

Zevende editie relatiemagazine 'Realities'

In de zevende editie van Realities een uitgebreid artikel over Schmidt Zeevis uit Rotterdam: 'Over vis, geld en advies'. Elders in het magazine vertellen vier Nederlandse ondernemers over hun producten, waarmee ze zich in binnen-en buitenlands onderscheiden. In deze Realities ook aandacht voor een onderzoek naar de internationale ondernemingslust van Nederlandse ondernemers

Download PDF (2,5 MB).

Zesde editie relatiemagazine 'Realities'

In de zesde editie van Realities een uitgebreid artikel over de voortschrijdende globalisering en over de manieren waarop bedrijven daar het beste (financieel) op kunnen inspelen. Elders in het magazine worden drie grote groeimarkten uitgelicht, worden de voordelen van de Letter of Credit nog eens helder op een rijtje gezet en wordt dieper ingegaan op de voordelen van het gebruik van de online platforms van Deutsche Bank bij internationaal zakendoen.

Download PDF (2,5 MB).

Vijfde editie relatiemagazine 'Realities'

In de vijfde editie van Realities vertellen René Berkvens en Govert Hamers over de ontwikkeling van de Rotterdamse haven. Daarnaast lees je uitgebreid over hoe je prijsrisico's in de markt voor industriële metalen afdekt, waarom ondernemers voor cloud computing kiezen en hoe Het Concertgebouw in 2013 zijn 125-jarig jubileum gaat vieren.

Download PDF (2,5 MB).

Vierde editie relatiemagazine 'Realities'

In de vierde editie van Realities vertellen Jan Bennink en Bernard Wientjes over visie en ondernemerschap. Daarnaast lees je uitgebreid over de kansen en bedreigingen van zakendoen in India, het stappenplan van SEPA, hoe je prijsrisicio’s in de energiemarkt afdekt en de laatste nieuwtjes over Deutsche Bank.

Download PDF (5 MB).

Derde editie van relatiemagazine 'Realities'

In de derde editie van Realities vertellen Reinout Oerlemans, Jaap van Zweden en Dick Berlijn over hoogwaardige producten, passie en leiderschap. Daarnaast leest u uitgebreid over de kansen en bedreigingen van zakendoen in het buitenland, het hedgen van commodity’s en de zwakke kanten van een sterke export.

Download PDF.

 

 

 

Tweede editie van relatiemagazine 'Realities'

In het tweede magazine leest u meer over de passie en drijfveren van o.a. Daniel Ropers, Floris van Bommel en Robert Kranenborg. Onder de titel ‘Van 2010 naar 2012’ staan we stil bij de transitie van Deutsche Bank in Nederland. Jaap van Duijn licht in zijn column toe dat een lage economische groei voor sterke ondernemingen altijd kansen biedt.
Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod komen.

Download PDF.

 

 

Eerste editie van relatiemagazine 'Realities'

Deutsche Bank heeft eind mei 2011 het eerste magazine uitgebracht voor haar relaties in Nederland, genaamd Realities.

Realities biedt inspiratie en informatie. Bekende en minder bekende mensen, waarmee wij ons verbonden voelen, vertellen over hun drijfveren.
Het biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met Deutsche Bank in Nederland, want het geeft een beeld van wie wij zijn en waar wij voor staan.

Download PDF.

Footer Navigation:
Last Update: 14.9.2017
Copyright © 2018 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main