Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Rentemanagement

Het is voor een bedrijf belangrijk de risico’s van renteverschillen in kaart te brengen en te beheersen. De FSG specialisten van Deutsche Bank luisteren naar uw wensen en adviseren u bij het vinden van de juiste financiële oplossingen. Hierbij bieden we beproefde strategieën of op maat gemaakte oplossingen.

Deutsche Bank is een van de marktleiders op de wereldwijde obligatiemarkten. We bieden een breed scala aan vastrentende waarden en OTC-derivaten waaronder staatsleningen, staatsobligaties, Mortgage Backed Securities en een complete serie gewone en bijzondere renteproducten, fondsen en geïndexeerde obligaties en derivaten.

Met ons scala aan bekroonde producten leveren we onze klanten via hun laptop directe toegang tot onze liquiditeits- en productexpertise. Hiermee verlenen we onze klanten ongekende toegang tot ons brede palet aan gewone en gestructureerde vastrentende producten.

Of onze klanten nu elektronisch wensen te bankieren of via ons wereldwijde netwerk op het gebied van verkoop, handel en gestructureerde producten, onze staat van dienst voor het uitvoeren van grote transacties in combinatie met ons vermogen om complexe transacties te structureren, uit te voeren en het risico daarvan te beheren, maakt dat vele toonaangevende bedrijven en financiële instellingen in de hele wereld voor ons kiezen.

Door Risk Magazine in 2012 onderscheiden met de titel 'Interest Rates Derivatives House of the Year' en 'Hedge Fund Derivatives House of the Year'.

Klik hier voor meer informatie over uw rentederivaat bij Deutsche Bank of neem contact op met het Deutsche Bank kantoor bij u in de buurt.
Footer Navigation:
Last Update: 1.11.2016
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main