Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

FX4Cash™

FX4Cash™: In 125 valuta betalen via een euro rekening

FX4Cash™ is een alles-in-een oplossing voor uw wereldwijde betalingsverkeer. Als klant van Deutsche Bank heeft u toegang tot de internationale betaling- en clearingsystemen van Deutsche Bank. De vreemde valuta worden automatisch omgezet zonder dat u een lokale rekening nodig heeft om u betalingsverkeer in dat specifieke land te regelen. FX4Cash™ is een uitstekende oplossing om de efficiëntie en veiligheid te vergroten en de kosten te verlagen van bedrijven met veel activiteiten in het buitenland.

FX4Cash™-betalingen
FX4Cash™ is  geintergreerd in de toegangskanalen voor klanten van de Deutsche Bank, zoals db-direct internet, SWIFT en Host-to-Host. Klanten hebben de flexibiliteit om real-time transacties op te zetten via db-direct internet, terwijl de bijbehorende betaling wordt verzonden via SWIFT of Host-to-Host. Via db-direct internet kunt u actuele wisselkoersen raadplegen en snel en betrouwbaar valutabetalingen laten uitvoeren. De FX4Cash™-werkstroom kan worden afgestemd op uw interne vereisten.
FX4Cash™-debiteuren
Met FX4Cash™ kunt u uw binnenkomende vreemde valuta beheren en in de gaten houden. Het beheer van uw binnenkomende vreemde valuta kan zowel lastig als duur zijn. Hierbij kunt u denken aan meerdere handmatige processen in de betaalketen, onduidelijke koersen, handmatige verwerking en  beperkte mogelijkheden bij afhandeling. Met FX4Cash™-debiteuren verschaffen wij  een oplossing voor uw binnenkomende handelsgelden. Voor elke valuta kan Deutsche Bank bedragen voor u omrekenen en op de door u aangegeven rekening storten in maximaal 39 vooraf bepaalde doelvaluta. Met FX4Cash™ stuurt u uw binnenkomende handelsgelden rechtstreeks naar de juiste rekening. Aan de hand van een vooraf bepaalde opdracht zal FX4Cash™ binnenkomende transacties automatisch verwerken.
Voordelen voor klanten

• Betaling en ontvangst van vreemde valuta stroomlijnen, automatiseren en beheren
• Het aantal aangehouden rekeningen, de bijbehorende kosten en de  valuta conversie activiteiten beperken
• Geavanceerde prijsapplicaties en marktliquiditeit bieden uitstekende koersen voor verschillende valuta
• Werkkapitaal verbeteren door onbenutte saldi te voorkomen en het risico op de herwaardering van valuta te verlagen
• Onderzoek van bekroonde analisten van Deutsche Bank met voorrang raadplegen
• De Deutsche Bank Currency Guide raadplegen voor deskundige valuta-informatie
• Complete audittrail en rapportage

Footer Navigation:
Last Update: 3.2.2016
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main